donderdag 8 mei 2014

nieuws van de maand...

                           Nieuws van de maand...
Hoi meiden, Het is weer een nieuwe maand dus het is tijd voor de beauty nieuws van mei!

Hoe gaat het met mij:Het gaat echt super goed en ik kan niet alles vertellen maar daar komen jullie later wel achter. Met me school gaat het ook goed me cijfers gaan omhoog en over 6 weken al zomervakantie dus dat is goed nieuws. We hebben wel veel toetsen en dat is de rede waarom ik niet zo graag blog want ik heb het zo erg druk.

hoe gaat het met me blog&YouTube: Met me blog gaat het ook super goed er komen veel bezoekers echt super fijn en heel veel leuke reacties. Op YouTube gaat het nog beter ik heb nu 70 abonnees wauw het gaat elke dag sneller en ik heb nog nooit een nare reactie gehad, soms wel over bijvoorbeeld dat zal ik beter doen maar ze zegen er ook gelijk bij dat het niet negatief is en ik heb er ook wat aan.

Wat ga ik deze maand doen: Zoals ik al zij ik kan niet alles vertellen maar ik ga verhuizen en verder zeg ik nog niks. Ik ga ook naar de IKEA en een nieuwe stash kastje kopen ik ben daar echt verslaafd aan en willen jullie ook een video zien zeg het dan bij de reacties. Ik ga ook met Lynn naar de voorjaarsmarkt dat is een markt waar je eigenlijk heel veel kan vinden.

Heb ik nog beauty nieuws: IK denk niet echt want ik heb alle al vorige nieuws gezegd.
dus nee niet echt!

Ik hoop dat jullie dit weer leuk vonden tot kater daag ! xGeen opmerkingen:

Een reactie posten