donderdag 16 januari 2014

Essence limeted edition Love Letters....

Hey wij hebben weer een review voor jullie, over de nieuwe limeted edition love letters. Het is speciaal bedoelt voor valentijn als je benieuwd ben kijk dan maar snel mee...Essence-Spring-2014-Love-Letters-Highlighter-Powder

Dit is de mooie highliter met een heel mooi printje erin en die is heel erg mooi want er staat een tekst in.
En die kost 3,29,-

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Eyeshadow-Palette

Hoe leuk is dit, Catrice had de afgelopen tijd veel van dit soort paletten gehad en nu komt Essence er ook mee. Een super leuk oogschaduw palette met zes frisse tinten voor een prachtige look die helemaal klaar voor de lente is. Het leuke is dat je er alle kanten mee op kan!
Deze kost 3,79,-

Dit zijn 2 potloodjes in wel aparte kleuren maar wel super leuk want je hebt een sponsje op de achter kant !

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Eye-Pencil
Die kost 1,50

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Jumbo-Sheer-Stick
Dit is een jumbo cheer stick. Eerst kwam clinique er mee en sinds dien heeft iedereen ze hihi maar ik ben erg benieuwd hier naar ze zien er mooi uit!
die kost 2,50 ,-

Dan deze super leuke nail polish laksjes en die heeft volgens mij een dun kwastje en er staat ook dat je hem kan stempellen erg handig zeg en ze zien er erg lente achtig uit !
deze kost 1,80 ,-


Essence-Spring-2014-Love-Letters-Nail-PolishDit zijn papiertje die je vet van je huid weg haalt ik heb er in de winter ni echt last van maar je kan het natuurlijk wel alltijd in je tas doen !
deze kost 2,29,-

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Powder-Papers


We hadden het er net al een klein beetje over, terug van weggeweest de nagel stempels. Breng wat nagellak aan op het plaatje en schraap het daarna goed af met de bijbehorende tools. Stempel het daarna op je nagels en klaar is kees. Hoe leuk zijn deze printjes!
deze kost 3,-


Essence-Spring-2014-Love-Letters-Stampy-Set
Essence-Spring-2014-Love-Letters-Stampy-Set-PlatteDit is een heel leuk notitie boekje waar je allen details kan opschrijven ....

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Diary

Ik hoop dat jullie onze review leuk vonden en ik moet zeggen dat we deze foto_ss niet zelf hebben gemaakt maar dat doen we wel vaak maar ja ik hoop dat jullie het weer een leuke review vonden!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten